Nolan Siegel
2004.11.08

Születési hely: Palo Alto, Kalifornia, USA

A szezont az US F2000-es bajnokságban futotta le 15 évesen. A bemutatkozó évében a 15. helyet szerezte meg. Az amerikai Formula-4-ben mutatkozott be két verseny erejéig. Az ugyancsak versenyző Jay Howard csapatánál, a Jay Howard Driver Driver Development-nél.
2020-ban továbbra is az US F2000 sorozatban tölti a szezont Jay Howard csapatával. Öt versenyen ismét rajthoz állt a Formula-4-ben. De kilenc versenyen a NACAM Formula-4 sorozatban is versenyzett.
A következő '21-es évben a DEForce csapattal továbbra is az US F2000-es bajnokságban versenyzett. Egy győzelmet és egy pole-t szerezve a szezont a 8. helyen zárta. Bemutatkozhatot az Indy Pro 2000-es sorozatban is. Rajthoz állt a Michelin Pilot Challenge – GS sorozat három versenyén is.
2022-ben a DEForce Racing autójával a 2. helyet szerezte meg az Indy Pro 200 bajnokségban, két győzelmet és két pole-t szerezve. A HDM Motorsports-tól lehetőséget kapott két IndyLights versenyen is. Részt vett az IMSA SportsCar bajnokságban és az IMSA Prototype Challenge egy versenyén.
2023-ba összesen HÉT sorozat versenyein vett részt! Ázsiai LeMans sorozat, IndyNXT, IMSA SportsCar bajnokság (LMP2, LMP3), Michelin Pilot Challenge – GS, GT World Challenge America – Pro-Am és Intercontinental GT Challenge. Az IndyNXT bajnokságban a HDM Motorsports csapattal a 3. helyet szerezte meg két győzelemmel.
2024-re a Dale Coyne Racing ajánlott neki ülést, de nem a teljes szezonra. jack Harvey-t fogja váltani a #18-as autóban. Az IndyNXT sorozatban is folytatja a versenyzést a HDM csapattal. Az első versenyt ple-ból indulva nyerte meg. A Sean Creech Motorsport pedig az IMSA SportsCar bajnokság versenyein foglalkoztatja.