Linus Lundqvist
1999. március 26.

Születési hely: Tyresö, Svédország

Hat évesen ült először gokart autóba. A hazájában több bajnoki címet szerzett. De több európai bajnokságokban is versenyzett.
Első open-wheel versenyét a Formula Renault 1.6 Nordic bajnokságban futotta, ahol a szezon végén a 4 helyen végzett. Részt vett a Formula Renault 1.6 NEZ sorozat négy versenyén is. Ebben a sorozatban mind a négy alkalommal dobogón végzett. A szezon végén ez a 3. helyet jelentette számára.
A 2016-os szezonban már a Formula STCC Nordic és NEZ bajnokságokban versenyzett. Mindkettőt megnyerte.
A következő szezontól már az angliai bajnokságban vezetett. A British F4 bajnokságban az 5. helyen végzett.
2018-ban elhódította a BRDC British Formula 3 bajnoki címet. Részt vett két Porsche Carrera Cup Scandinavia versenyen is.
2019-ben megnyeri a Euroformula Open sorozat téli bajnokságát. Az a 18 versenyes Euroformula Open bajnokságban az 5. helyen végzett. Ebben az évben is két versenyt futott a Porsche Carrera Cup Scandinavia bajnokságban. A Daytona 24 órás versenyen a GTD kategóriában.
2020-tól már az amerikai versenypályákon versenyzett. Az Formula Regional Americas bajnokságot első nekifutásra megnyerte.
Ezután következett két IndyLights szezon. 2021-ben a harmadik volt, a következő szezonban viszont bajnoki címet szerzett. Ismét rajthoz állt Daytonában, újból a GTD kategóriában.
2023-ban négy versenyt fut le a Porsche Carrera Cup Scandinavia sorozatban. Az IndyCar sorozatban a Meyer Shank Racing ad neki lehetőséget három verseny erejéig.
2024-ben teljes szezonos ülést kap Chip Ganassi csapatánál.