Carl August Limberg
1883.07.06. - 1916.05.13.

Születési hely: Mt. Auburn, Iowa, USA

A Limberg család német származású volt, akik az 1800-as évek közepén költöztek az Egyesült Államokba.
Limberg a kaliforniai San José-ban nőtt fel, és ismert kerékpárversenyzővé vált. Rendszeresen indult állóképességi versenyeken szerte az Egyesült Államokban.
1908-ban a New York állambeli Brooklynba költözött. A Delage cég amerikai vállalatánál kezdett dolgozni.
A versenyzést 1910-ben kezdte el. Első versenye a nagy hírű és presztizsű Vanderbilt Cup volt. A versenyt Long Island-en rendezték New York-ban. A Haupt-Rockwell Co. autójával indult a közel 280 mérföldes versenyen. Végül a 18. helyen ért célba a fékhibával küszködő autójával.
A következő szezonokban is részt vett az AAA bajnokság néhány versenyén. Legjobb eredménye, egy 6. hely vol az 1915-ös Sheepshead Bay-i versenyen Delage versenygépet vezetve. 1916-ban a szezon első versenyén, Metropolitan Trophy, Harry S. Harkness Delage autójával vett részt. A 2. rajthelyről indulhatott. Rőgtön az élre állt, csak raph Mulford tudta átvenni tőle a vezető helyet két kör erejéig. Ezután ismét az élre állt.
A végzetes baleset a 15. körben következett be. Az autó megcsúszott és nekiütközött a felső védőkorlátnak, Limberg és szerelője, Roxie Pallotti kirepültek az autóból az ütközés következtében. Átzuhantak a pályát övező biztonsági korláton és 50 métert zuhantak. Limberg üres autója másodszor is nekiütközött a kerítésnek, majd legurult az alsó védőkorláthoz.
Limberg és Pallotti szörnyethaltak a zuhanás következtében.

Rajtok: 7
Győzelmek: -
Pole: -
Pontok: 90