George Robert "Bobby" Marshman
1936.09.24. - 1964.12.03.

Születési hely: Pottstown, Pennsylvania, USA

1956-tól Sprint Car és Midget Car versenyeken vett részt. Tehetsége hamar megmutatkozott. Rendre Top 5 helyezéseket szerzett. A ARDC Midget Car bajnokságában a győzelmek is.
1960-tól az ARDC által szervezett midget bajnokságban vezet. az USAC égisze alatt pedig a Sprint Car és a Nemzeti Bajnokság versenyein vett részt. Az 1960-as Trenton-i Midget versenyen nyerni tudott, viszont az USAC "Big Car" (jelenleg IndyCar) versenyre még nem tudta kvalifikálni magát. Azonban szerzett még egy Midget Car győzelmet az Old Bridge Stadium-i versenyen.
Első teljes szezonja 1961 volt. Az szezon legtöbb versenyén Walter Meskowski autójáz vezethette. A legjobb eredményét egy 2. helyet az Indiana State Fairgrounds pályán érte el. Az Indy 500-on, a 33. rajthelyről indulva, a verseny végén az előkelő 7. helyen intik le. A szezont a 8. pozícióban zárta, ami a Rookie of the Year címet jelentette számára.
A '62-es évadot Walter Meskowki csapatánál kezdi. Az Indy 500-on már a 3. rajthelyet szerzi meg és végül az 5. helyen ér célba. A szezon közben kétszer váltott csapatot. Az utolsó két versenyre Lindsey Hopkins autóját kapta meg. A szezonzáró versenyt phoenix-ben megnyerte. A bajnokságot az 5. helyen zárta.
1963-ban bemutatkozott a NASCAR Grand National sorozatban is. De nem hanyagolta el a Sprint Car versenyeket sem, ahol Terre Haute-i versenyen nyerni tudott. Az USAC "Big Car" bajnokságban viszont nem teljesített túl jól, midössze két Top 5 helyezésre futotta Lindsey Hopkins csapatával.
1964-ben öt versenysorozatra koncentrált. Az USAC Stock Car szériájában versenyet nyert az Illinois State Fairgrounds pályán. Részt vett az USAC által szankcionált Midget Car bajnokságban a Sprint Car mellett. Februárban három NASCAR Grand National versenyen vett részt Daytona-ban. A Nemzeti bajnokságban öt Top 5 helyezést gyűjtött.
A halálos balesete a Phoenix-i oválon gumitesztelés közben következett be. Az autója falnak csapodott és kigyulladt. A baleset utáni vizsgálat megállapította, hogy Bobby Marshman a tüzálló overál helyett a tesztet farmerben és polóban kezdte el, ami végzetesnek bizonyult a kigyulladt autóban.

Rajtok: 49
Győzelmek: 1
Pole: 1
Pontok: 3540