Nem túl jó hír a Conor Daly rajongóknak.
rta: gstyle - Dtum: Oktber 20 2019 08:41:20


Conor Daly nem tudja, hogy hol fog vezetni 2020-ban, de a 27 éves IndyCar veterán most már tudja, hogy a McLaren-nél biztos nem.

Miután az elmúlt hetekben a McLaren főnökkel, Zak Brown-nal találkoztam, megtudtam, Daly-t az Arrow SPM új IndyCar partnere értesítette, hogy őt már nem veszik figyelembe az Indianapolis-i csapatban.

"Azt mondták, hogy úgy döntenek, más irányba haladnak" - mondta Daly. "Tudtam, hogy a rövid listájukba kerültem, de most már nem én vagyok a fókuszban. Hízelgő, hogy rám gondoltak."

A Noblesville-i második generációs versenyző nemrégiben találkozott Bobby Rahal-lal egy harmadik autó indítási lehetőségéről az RLL csapatnál, de azt mondták: "Nem úgy néz ki, hogy működni fog".

Dalynek volt néhány lenyűgöző versenye 2019-ben az Andretti Autosports, a Carlin Racing és az Arrow SPM csapatoknál. Lehet, hogy továbbra is támogatja a légierő a következő szezonra, és szeretne teljes szezonban versenyezni.
"Még mindig van néhány pozitív dolog, amelyen dolgozunk" - mondta. "Csak azt szeretném, ha a következő hetekben tető alá hoznánk valamit."

forrás: racer.com